english              
 

 

Frontalni udar Info


Punk band iz Pule (Croatia).Band postoji od 1989. godine, do danas se u sastavu promijeio samo jednan clan, umjesto Masima na solo gitaru 1996.-te dolazi Igor.

Tako da band cine: Matozan Marinko Mare – vokal, Igor Stankovic – solo gitara, Wolfgang Ereš- Wolgy- gitara, Zoran Kostic-Zoki- bas gitara i Šetan Ivan-Đi – bubanj.

U vlastitoj homemade garažnoj produkciji izdali smo 2 dema : „Junak našeg doba“ 1993. i „Podanik opake naravi“ 1995. a snimili smo i dva studijska albuma:

„Dobio si što si dobio“ 1998. i „Kapitalizam mrzi me“ 2006.godine. Pjesme nam se pojavljuju i na raznim kompilacijskim kazetama i cd-ima.

Odsvirali smo mnoštvo koncerata po Hrvatskoj i Sloveniji,od boljih koncerata izdvojili bi one na Monte Paradiso festivalima , Splitskoj Kocki., Zagrebackoj Mochwari...

Band posoji još uvijek radi svojih clanova , nema kontinuirani rad al se josh uvijek trudi biti na sceni, što dokazuje i dugoocekivani novi album koji napokon izlazi pod krinkom Monteparadiso Netlabela kao i prosli studijski album „Dobio si što si dobio“.Postoje i par homemade spotova koje takodjer mozete nachi na Monteparadiso Netlabelu...

Sva idanja su licencirana Creative Commons licencom , što znaci da naše stvari možete slobodno skidati,pržiti, kopirati...bez da imate grižnju savjesti ;)