KRONOLOGIJA:

2010.prvi put na Art & Music festivalu na njegovom 14. izdanju na terasi doma Hrv. branitelja i 7 dana kasnije u Štinjanu na Punta Christu , ova dva koncerta umjesto Zokija je odsvirao Robac, Zoki je na brodu šljaka...u pripremi novi album.. .

2009.izmjena u bendu, Mare bježi trbuhom za kruhom, Igor preuzima vokal i idemo dalje, za sada odsvirali 2 koncerta(Pula & Karlovac) u takvom izdanju, ekipa kaze da je ok ...tako da cete nas imati priliku negdje i zaskociti... odsvirali još Petkotinu u Buzetu...
2008. jedini koncert odsviran u Rojcu, za prerano otišlog frenda...Šela R.I.P.
2007. ponovo koncerat u St Kocki pa snimanje spota i izlazak albuma "KAPITALIZAM MRZI ME"

 

2006. Koncert u Splitskoj KOCKI pa ulazak u studio "Črni brek", snimanje pjesama za novi album. Konceri još u Pauku (Zg) i MaxMagnusu (Pazin) .

2005. koncerti : Uljanik s Titosbojsima i Monteparadiso underground. sprema se materijal za novi album.

2004. KOncerti: u Čakovcu i u Monteparadiso undeground s Filjima i pasmatersima , prikupljenim sredstvima kupljena je audio kartica za snimanje...

2003. odsvirali kocerte: podzemlje-paradiso , uljanik i Močvara(Zg).prostor za probe djelimo s fobovcima u Rojcu .


Ekipa za ILIrsku

2002.Spremaju se nove stvari kao npr. "Stranac" ,"Stoko". Svirka u Montaparadiso undergroundu s Atheist Rap

2001. Odsviran Monte Paradiso festival


2000.
Nismo više u stanju raditi u nekom kontinuitetu,ali se nadamo izletima u glazbu.Trenutno je Zoki otišao u vojsku nakon kozna kolko odgoda.

 

1999.Zakazan HR tour s "Vibratorsima" ali otkazan radi bolesti.Održali dosta proba te godine ali ništa više


Ilirska Bistrica 04.12.1998."Anti-AIDS fest"
Onaj drugi za mikrofonom je distro-TOSTER
 

Omot kazete "Dobio.."

1998.pocetkom godine remixiramo snimljeni materijal i tokom godine izlazi prvi studijski album "Dobio si što si dobio".Svirali smo na MP festu i u Ilirskoj Bistrici na "Anti-aids"festu 4.12.

 

1997.Pocetak godine u Rijeci"Had",pa Uljanik i Zadar"Live & loud festival.Stvari koje su nastale su "Svaki put kada gubim",A a m",Šta ti znaš" i "Dobio si što si dobio".Pred kraj godine ulazimo u Cotkin "Ear" studio i snimamo 14 stvari


Cotka majster studia "EAR" koji je nacinio pravi saund

MP festival 1996.

1996.izdan je tape "Podanik opake naravi" . U ljeto nam se u band pridružuje Igor na solo gitari jedini odsvirani koncert je na MP festu 27.07.Nastaje stvar "Pogled s prozora" koju pjeva Igor.Snimamo materijal u profi studiju u Grožnjanu no materijal pada u vodu.

Ekipa na putu za Zg Ponikve.Vlasnikove vinarije nas je slikao dok...

1995.Najkoncentriranija godina banda:Juriš za 1.maj Puntižela,Zlatni rog s FOB i fincima Kuolet kukat i ololita,Labin bienale mladih,Zagreb-Ponikve,MP festival,ZagrebStenjevec.Najproduktivnija godina:Crveno-crne zastave,Njegov dan,Noc prije odlaska,Beživotno tijelo,Moj grad,Darko. Snimili smo drugi demo"Podanik opake naravi" i na kraju godine Wolgy odlazi u vojsku

PRvi koncert na Paradisu


1994.?i je u vojsci,a prije Maretovog odlaska u vojsku s Govanom za bubnjevima sviramo u Uljaniku 27.01.jedina stvar koju smo napravili je "Bit cemo uz tebe"

 

 
 

1993.Najbolja godina života.Pocetak godine u Raklju 02.01,pa dan tehnicke škole 12.05,Prvi Monte Paradiso festival 6,7.08.,Primošten s Fojbonom 10.09,i Kocevje(Slo)16.10.,nakon cega snimamo prvi demo"Junak našeg doba",i tada ?i odlazi u vojsku.Stvari nastale 93. su "Probudi se","Junak našeg doba" i obrada Radnicke Kontrole(Bg)-"Dosada"


Omot prvog dema

Prvi koncert na Paradisu
1992.23.02.1992. u "Uljaniku" s još oko 20 bandova sviramo na IN MEMORIAM Satanu Panonskom.Tokom ljeta organiziramo i sviramo zajedno s Non-stop,Dust,Gripple,Kriza i Business World prvi koncert na tvrdavi"monte Paradiso" bilo je to 14.07.1992.

1991.09.02.1991.MZ"Valdebek""Frontalni Udar","Trijo porkodijo","Anti-drot"(temelj današnje Dogme),"Treca smjena"(nisu odsvirali)Svima nam je bio prvi koncert i u organizaciji i u sviranju.U prostoru od 30-tak kvadrata uguralo se 100-njak ljudi.Drugi koncert je bio naj-Punk koncert ikad doživnjen "Pink panther"(danas picerija "Saloon" danas Trezor) 14.09.1991.Kriza ,Pogrešan stav,The šljam,Beštije,Tu se našla jezgra Monte Paradisa,FOB-a,SMCa, kdbš...Stvari koje su nastale su "Posljednji zvuk","I to je punk" i obradena "Ti" banda Frontalni udar koji je postojao sredinom 80-tih u Puli a od kojeg smo si uzeli ime.


S prvog koncerta MZ"Valdebek" 02.09.1991.


Seminarski Rad Vladimira Dugandžica

1990.Tokom godine iz banda izlazi Massimo(vjerojatno zbog glazbenog profiliranja u Punk band).Pjesme koje su tad nastale su "Još samo jedan razlog","I dalje ...","Mama,ostavi me na miru".Na Pu sceni se ne dogada ništa.

1989 Mare-vokal,?i-bubanj,Zoki-bas i Wolgy i Massimo-gitare.Band nastaje izlaskom iz osnovne škole i slušanjem iste glazbe u ljeto 1989.(tocnije 03.07.1989.)osnivamo band i nabavljamo akusticne gitare,slaže se "Dash&Jupol&stop" bubanj ,uci se baratat instrumentima.Nastaju prve stvari: "Molitva","Manijak","Anarchy in yu".Pred kraj godine nabavljaju se prvi el. instrument-gitare,bass i vokal u istom pojacalu od 35 wati.Nastale su još i "Pitam se","Istinu u oci" i "Iz zatvorske celije broj 7"


Maskota